Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν υπάρχει επαρκής πρόοδος για την Ελλάδα, τονίζει η Μέρκελ

Δεν υπάρχει επαρκής πρόοδος για την Ελλάδα, τονίζει η Μέρκελ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν έχει υπάρξει σημαντική πρόοδος για την Ελλάδα, σύμφωνα με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ η οποία προσερχόμενη το απόγευμα της Πέμπτης στη νέα Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να συνεχίσει να εργάζεται με τους τρεις θεσμούς.

Η κυρία Μέρκελ τόνισε πως για το θέμα της Ελλάδας θα αποφασίσουν, για άλλη μία φορά, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης, τονίζοντας ότι η Σύνοδος Κορυφής, που θα διεξάγεται παράλληλα με το Eurogroup, δεν θα αναμιχθεί σε αυτό.

Μεταξύ άλλων, η καγκελάριος υπογράμμισε πως στο επίκεντρο της Συνόδου θα βρεθεί το ζήτημα της μεταναστευτικής κρίσης στην ΕΕ το οποίο για να καταπολεμηθεί χρειάζεται, σύμφωνα με την κυρία Μέρκελ, να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ.

«Πρέπει να καταπολεμήσουμε μαζί τα αίτια της παράνομης μετανάστευσης», είπε και πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να υπάρχουν εντάσεις μεταξύ μας και να μη βρισκόμαστε σε αντιπαράθεση. Όλα αυτά που θα συζητηθούν, καθώς και τα αποτελέσματα θα σας τα παρουσιάσω μετά το πέρας των συζητήσεων».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης υποψήφιος για πρόεδρος του Eurogroup

Άνγκελα Μέρκελ: Φταίμε όλοι για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Γερμανία: Νέοι με κατάθλιψη προτιμούν την Τεχνητή Νοημοσύνη αντί τους ειδικούς

Γερμανία: Το άκρως απόρρητο σχέδιο πολέμου κατά της Ρωσίας και η επιστροφή στον Ψυχρό Πόλεμο

Γερμανός ΥΠΕΞ: «Η όποια συμφωνία δεν θα πρέπει να παρακάμπτει τους Ευρωπαίους και τους Ουκρανούς»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...