ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιάνης Βαρουφάκης, Δημοψήφισμα, Τράπεζες, Χρηματιστήριο Αθηνών,


















































Ντάνα Λεβί: Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να βομβαρδίσουν το Ισραήλ - «Η Τουρκία θα μετατραπεί σε Γάζα»
Ντάνα Λέβι: Ο Τομ Μπάρακ είπε ότι το Ισραήλ επιχείρησε να «σπρώξει» την Τουρκία σε πόλεμο
Ρούμπιο: «Φύγετε αμέσως» στην ιρανική αντιπροσωπεία στον ΟΗΕ
Ο Νίκος Δένδιας αποθεώθηκε στη Λευκωσία - Οι πολίτες φώναζαν «Δένδιας-Δένδιας»
Γιατί η αποκέντρωση είναι ζήτημα επιβίωσης;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κλειστές τράπεζες και χρηματιστήριο: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του Συμβουλίου Συστημικής Σταθερότητας στο υπουργείο Οικονομικών, υπό τον Έλληνα ΥΠΟΙΚ, Γιάνη Βαρουφάκη.
Εξερχόμενοι της αίθουσας, σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματούχοι ανέφεραν ότι οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές τη Δευτέρα, κάτι το οποίο συνεπάγεται ότι δεν θα ανοίξει και το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.
Δεδομένη είναι η επιβολή περιορισμού κίνησης κεφαλαίων, το όριο της οποίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αλλά προσανατολίζεται σύμφωνα με τραπεζικές πληροφορίες στα 100 -150 ευρώ.
Πάντως, οι τράπεζες σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες δεν πρόκειται να ανοίξουν πριν την επόμενη Δευτέρα, 6 Ιουλίου, ημέρα μετά τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.
























































