ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιβάν Σαββίδης, ΠΑΟΚ,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Ουδεμία πρόθεση ή διάθεση υπάρχει για να ασχοληθώ ενεργά στην ελληνική πολιτική σκηνή. Το μοναδικό κίνημα που με ενδιαφέρει και με το οποίο δραστηριοποιούμαι προκειμένου να το δω να γιγαντώνεται είναι ο ΠΑΟΚ” δήλωσε σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι σκοπεύει να ιδρύσει κόμμα Ποντίων.
Τα σενάρια πυροδοτήθηκαν την προηγούμενη βδομάδα σύμφωνα με το δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής με αφορμή την παρουσία στην Βουλή στην επιτροπή για τους Απόδημους Έλληνες.
Την Κυριακή το απόγευμα το Tribune είχε δημοσιεύσει πληροφορίες από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ που διέψευδαν οποιαδήποτε σκέψη για δημιουργία νέου κόμματος.
Πάντως για την ιστορία δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα τον φέρουν να ετοιμάζει πολιτικές κινήσεις. Όλες τις φορές όμως η είδηση διαψεύδεται από τον Ιβάν Σαββίδη.
























































