ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Μέρκελ καλεί την ΕΕ να κάνει διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για να μπει φρένο στον Τραμπ
Έντρομος από την κατακραυγή ο Μητσοτάκης επειδή πήρε τους Patriot από την Κάρπαθο στέλνει ζεύγος Mirage
Οικογενειακή «μαφία» στην Κρήτη: Έξι συλλήψεις για εκβιασμούς, εμπρησμούς και απάτες
«Είμαστε πάρα πολύ κοντά σε πόλεμο με το Ιράν», προειδοποιούν Ισραηλινοί ειδικοί
Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ανακοίνωσαν ότι έπληξαν οργανώσεις που συνδέονται με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ σε κουρδική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Θα εισέλθουμε σε μια μορφή αγνώστου» εκτίμησε ο ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, σε περίπτωση που επικρατήσει το «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
«Αν βγει το ‘ναι’, η διαπραγμάτευση μπορεί πολύ εύκολα να ξεκινήσει. Αν βγει το ‘όχι’, εισερχόμαστε σε μια μορφή αγνώστου. Εναπόκειται στους Έλληνες να απαντήσουν», δήλωσε ο Ολάντ.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, υπήρχε ελπίδα ακόμα και την Τετάρτη για μια συμφωνία, η οποία θα μπορούσες να «ρίξει το δημοψήφισμα».
«Όμως «ταυτόχρονα» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «επανέλαβε» την έκκληση του υπέρ του ‘όχι’ στο δημοψήφισμα της Κυριακής» είπε ο πρόεδρος της Γαλλίας.
Παράλληλα εξήγησε πως οι υπουργοί Οικονομικών θα πρέπει να περιμένουν τον δημοψήφισμα ώστε να αντλήσουν από εκεί «τις συνέπειες».
























































