ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θετικά αποτιμήθηκε από τους πιστωτές η τελευταία πρόταση της κυβέρνησης για τη χορήγηση δανείου από τον ESM σύμφωνα με πηγή της ΕΕ που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ευρωπαϊκή πηγή στο AFP, η πρόταση της Ελλάδας μπορεί να αποτελέσει βάση για το νέο πακέτο διάσωσης, το οποίο αποτιμά στα 74 δισ. ευρώ.
Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας πλέον είναι έτοιμος να εξετάσει να χορηγήσει έως και 58 δισ. ευρώ συν 16 δισ. ευρώ από το ΔΝΤ για ένα νέο πρόγραμμα διάσωσης, καταλήγει το Γαλλικό πρακτορείο Ειδήσεων.
Πλέον, η ελληνική πρόταση θα μπει στο μικροσκόπιο του EuroWorking Group που θα συνεδριάζει από το πρωί του Σαββάτου για να εξετάσει τις τεχνικές λεπτομέρειες και να προετοιμάσει το έδαφος για το κρισιμότερο Eurogroup της ιστορίας της νομισματικής ένωσης που θα αποφασίσει εν τέλει κατά πόσο θα εγκριθεί η ελληνική πρόταση και εν πολλοίς κατά πόσο θα επιτευχθεί συμφωνία ή θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για τα αχαρτογράφητα νερά του Grexit.























































