ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατηγορηματικά διέψευσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς το δημοσίευμα της γερμανικής FAZ περί πρότασης Σόιμπλε για πενταετή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.
«Όλα θα πάνε καλά» δήλωσε στην Αθήνα ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για τις διαπραγματεύσεις στο Eurogroup και ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους αν υπάρχει πρόταση Σόιμπλε για πενταετές Grexit απάντησε: «Δεν υπάρχει».
Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας FAZ, το οποίο επικαλείται o βρετανικός «Guardian» ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε φέρεται να πρότεινε κατά τη διάρκεια του Eurogroup, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 16:00 ώρα Ελλάδας, προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, αν δεν βελτιωθούν περαιτέρω οι ελληνικές προτάσεις.
Ο Σόιμπλε θέλει ή αύξηση του στόχου των αποκρατικοποιήσεων στα 50 δισ. ευρώ, για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους ή προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και την αναδιάρθρωση του χρέους, με την Ελλάδα εντός ΕΕ και λαμβάνοντας αναπτυξιακή, ανθρωπιστική και τεχνική βοήθεια.
Την ίδια ώρα, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του γερμανικού SPD, Kάρστεν Σνάιντερ, υποστήριξε ότι η φερόμενη ως πρόταση Σόιμπλε δεν αποτελεί θέση της γερμανικής κυβέρνησης.
























































