ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Περιφέρεια Αττικής, Πυρκαγιά, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Υμηττός, Φωτιά,


















































Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης «άδειασε» τον Μαμντάνι για το ταξίδι της γυναίκας του στη Μέση Ανατολή
Δούναβης: Βρέθηκαν σκελετοί Γερμανών στρατιωτών του 1945 πάνω σε μοτοσικλέτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασαν οι τρομερές πυρκαγιές στον Υμηττό, στην Αθήνα, συγκλήθηκε η ομάδα κρίσεων της Περιφέρειας Αττικής για να συντονίσει τη συνδρομή της στις δυνάμεις πυρόσβεσης.
Η αντιμετώπιση των πυρκαγιών αποτελεί αποκλειστικό τομέα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και η Περιφέρεια Αττική μπορεί μόνο να συνδράμει την Πυροσβεστική όπου της ζητηθεί με υδροφόρες και άλλα μέσα.
Πράγματι, η Περιφέρεια Αττικής έστειλε αμέσως τις υδροφόρες της όπου της ζητήθηκε για να αντιμετωπιστεί η τρομερή πυρκαγιά, η οποία από ό,τι φαίνεται είναι έργο εμπρηστών.
Επίσης, όλες οι δυνάμεις της Περιφέρειας Αττικής, που μπορεί να φανούν χρήσιμες για να συνδράμουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έχουν τεθεί στη διάθεσή της.























































