ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατηγορίες για εμπρησμό από αμέλεια στον Υμηττό σε 2 μελισσοκόμους

Κατηγορίες για εμπρησμό από αμέλεια στον Υμηττό σε 2 μελισσοκόμους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος των δύο αντρών, που συνελήφθησαν ως υπεύθυνοι για την πυρκαγιά στον Υμηττό.

Σε βάρος των δύο, ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπρησμό δάσους από συγκλίνουσα αμέλεια και εμπρησμό από τον οποίο υπήρξε κίνδυνος σε ανθρώπους και πράγματα από συγκλίνουσα αμέλεια.

Οι δύο κατηγορούμενοι , ένας Έλληνας και ένας Βούλγαρος υπήκοος που φέρονται να προκάλεσαν την φωτιά από εργασίες που έκαναν σε μελίσσια στον Βύρωνα, παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πλάκα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη φονική έκρηξη – Στο μικροσκόπιο η εγκατάσταση φυσικού αερίου

Τραγωδία στην Πλάκα: Νεκροί και οι έξι αγνοούμενοι – Ερευνώνται τα αίτια της έκρηξης

Έκρηξη στην Πλάκα: Εντοπίστηκε γυναικεία τσάντα – Στους έξι οι αγνοούμενοι

Πατούλης για γιατρούς Μαζωνάκη: «Υποψιάζομαι ότι υπάρχει μία προστασία ενδεχομένως» – Να ανοίξουν στόματα!

Μήνυμα Μαζωνάκη στη γιατρό Γάκα: «Αγαπητή μου… Μου ζήτησαν να πληρώσω 3.000-6.000 ευρώ. Δεν είμαι για να δίνω τέτοια ποσά»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr