ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καρκίνος, Σόφι Τζόουνς,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκαριστική είναι η τελευταία φωτογραφία του 19χρονου μοντέλου, Σόφι Τζόουνς που πέθανε από καρκίνο στις ωοθήκες.
Επειδή το μοντέλο ήταν μικρό, οι γιατροί δεν πίστευαν ότι έχει καρκίνο στις ωοθήκες με αποτέλεσμα να μην της κάνουν το Τεστ Παπ και η κοπέλα να “φύγει” τόσο άδικα από τη ζωή.
Τη φωτογραφία που το μοντέλο είναι νεκρό στο κρεβάτι την έδωσαν στο φως της δημοσιότητας οι γονείς της με σκοπό να ξεκινήσουν μια καμπάνια, προκειμένου να γίνεται το Τεστ Παπ και σε μικρότερες ηλικίες.
Η αδερφή του μοντέλου είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ συγκινημένοι από την υποστήριξη των απλών ανθρώπων.
Είναι κάτι που θα το ήθελε και η Sophie. Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και ελπίζουμε ότι θα έχουμε μια συνάντηση και με τον πρωθυπουργό»























































