ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Όλγα Γεροβασίλη, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Η τζιχαντιστική Τουρκία ζητά από την Ιντερπόλ «ερυθρά αγγελία» για τη σύλληψη του Νετανιάχου
Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές
Τζιλ Μπάιντεν: «“Ο Τζο έχει καρκίνο. Θα πεθάνει, οπότε ας αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή”»
Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 - Ποιές πόλεις θα «καούν»
Η Σομαλιλάνδη στο πλευρό Ελλάδας και Κύπρου καταγγέλλει τον «έρωτα» της φιλοτουρκικής Σομαλίας με το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός της χώρας δεν βάζει την υπογραφή του σε καμία διάσπαση, υποστήριξε η εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Όλγα Γεροβασίλη.
Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, αναφερόμενη στο ρήγμα του ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχθηκε ότι τα προβλήματα είναι ανοικτά και ότι κανείς δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.
«Θα πρέπει ο καθένας να πάρει την ευθύνη του απέναντι στην επιλογή που κάνει σήμερα» σημείωσε εν συνεχεία.
Παράλληλα, διέψευσε τα σενάρια περί σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας, τονίζοντας ότι «καμία συγκυβέρνηση που δεν έχει τη νομιμοποίηση, δεν είναι καλύτερη από αυτή που έχει τη λαϊκή νομιμοποίηση»
Όσον αφορά τον κ. Βαρουφάκη, διευκρίνισε ότι ο στόχος δεν συνίσταται στην αποδόμηση του τέως υπουργού, αλλά στην αποδόμηση της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα.
























































