ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου μέρους των επαφών με τους εκπροσώπους των θεσμών τη Τρίτη, που αφορούσαν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, ανέφερε ότι παρουσιάστηκε η ελληνική πρόταση για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά και στεγαστικά δάνεια, χωρίς, ωστόσο, να συζητηθεί.
Σύμφωνα με τον κ. Σταθάκη, στόχος είναι τόσο η σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος, όσο και η στήριξη των κοινωνικών ομάδων που εμπλέκονται.
Πρόσθεσε δε, ότι η παρούσα πρόταση είναι στο πνεύμα των αρχικών προτάσεων, «αλλά έχουν περάσει και τρεις μήνες διαπραγματεύσεων».
Την Τετάρτη θα υπάρξει μια ανασκόπηση των έως τώρα συζητήσεων- με τη συμπλήρωση του α΄ κύκλου των διαπραγματεύσεων- οι οποίες, πάντως, κατά τον υπουργό Οικονομικών, δεν έχουν εισέλθει στο μακροοικονομικό σκέλος τους (ρυθμός ανάπτυξης, πρωτογενές αποτέλεσμα).
























































