ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Δημόσιο Χρέος, Διαγραφή Χρέους, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνικό Χρέος, Ευρωζώνη, Κούρεμα Χρέους,


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 - Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανοιχτή σε συζητήσεις που αφορούν το ελληνικό χρέος αλλά μόνο υπό τη μορφή της επιμήκυνσης των δανείων ή της ελάφρυνσης των όρων εμφανίζεται το Βερολίνο, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο διαγραφής του χρέους.
Το πρωί της Πέμπτης ο Γερμανός αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιενς Σπαν, δήλωσε στο Deutschlandfunk, πως ένα κούρεμα «δεν είναι νόμιμο, εκεί όπου παραδίδεις κάποιο χρέος… αλλά στον όρο ανακούφιση για το χρέος μπορεί κανείς να συμπεριλάβει την επέκταση της ωρίμανσης, για μια περίοδο χωρίς καταβολή δόσεων ή πληρωμών εξαγοράς και μπορούμε να συζητήσουμε γι’΄αυτά, το έχουμε πει αυτό».
Παράλληλα αναγνώρισε τις προσπάθειες της Ελλάδας να πετύχει μια καλή συμφωνία προσθέτοντας πως «Υπάρχει μια εποικοδομητική στάση, μια προθυμία για μεταρρυθμίσεις, υπάρχει μια αναγνώριση ότι η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει αν θέλει να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ».
Τέλος, κατέληξε, λέγοντας πως υπάρχουν κάποιες ειδικές ρωτήσεις που θα πρέπει να απαντηθούν αυτή την εβδομάδα, ερωτήσεις που αφορούν τις ιδιωτικοποιήσεις και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και ότι είναι σημαντικό για τη Γερμανία το ΔΝΤ να συνεχίσει να εμπλέκεται στη διαδικασία.
























































