ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
Η Σαουδική Αραβία εξαπολύει την μεγαλύτερη επίθεσή της στην Υεμένη εδώ και χρόνια
Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας
Πνευμονική Πανώλη: Τι είναι και πόσο θανατηφόρα - Πώς αντιμετωπίζεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρωτοφανές ξέσπασμα της Ραχήλ Μακρή στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών στη Βουλή. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με βαρύτατες εκφράσεις.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε την κυβέρνηση για «παράκαμψη όλων των διαδικασιών» στη διαδικασία ψήφισης του νέου μνημονίου και κατόπιν μίλησε για τα μέτρα που περιλαμβάνονται.
«Τα μέτρα στέλνουν έναν ακόμη λογαριασμό στην ελληνική κοινωνία, με κατάργηση ΕΚΑΣ, συντάξεων και άνοιγμα ομαδικών απολύσεων», είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τις συνέπειες στην επιχειρηματική κοινότητα.
«Στέλνετε το λογαριασμό στους επιχειρηματίες που καλούνται να πληρώσουν υπέρογκους φόρους».
Η κα Μακρή συνέχισε τις επιθέσεις προς την κυβέρνηση, σημειώνοντας ειρωνικά: «Το μνημόνιο και τα μέτρα τα διαβάσαμε, παρόλο που πράξατε ό,τι μπορούσατε για το αντίθετο».
Κατόπιν, στο στόχαστρό της έβαλε το διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση τον προστατεύει παρόλο που αυτός έκλεισε τις τράπεζες, αλλά και παλιότερα, με τη στάση που είχε κρατήσει απέναντι στις επιτροπές της Βουλής.
Η Ραχήλ Μακρή έκανε λόγο για «μονταζιέρες του Μαξίμου» που χρησιμοποιούνται για «χυδαίες επιθέσεις σε βουλευτές».
«Η διαπλοκή δεν πατάσσεται με το να πηγαίνετε στα κανάλια της διαπλοκής», είπε απευθυνόμενη προς την κυβέρνηση και συμπλήρωσε: «Ξεγελάσατε και πουλήσατε τον ελληνικό λαό».
























































