ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βουλή των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Μνημόνιο, Πρόεδρος της Βουλής,


















































Δημοσκόπηση Prorata: Εδραιώνεται στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Στο χαμηλό 24% η ΝΔ
Η υψηλού ρίσκου αμερικανική επιχείρηση για την εκταφή του θαμμένου ουρανίου του Ιράν
Σέρβερ στον Ουρανό: Το Μυστικό Σύστημα AI που κατευθύνει τον πόλεμο των drones του Ισραήλ σε Γάζα και Λίβανο
Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από την Ελλάδα για το drone στη Λευκάδα
Νίγηρας: Φρικτός θάνατος από δίψα για 49 ανθρώπους στην έρημο μετά από βλάβη φορτηγού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παραίτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου από την προεδρία της Βουλής ζήτησε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
«Θα έπρεπε η ίδια να διευκολύνει τα πράγματα και να υποβάλει την παραίτησή της» τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ωστόσο, ότι «οι διαφωνίες της προέδρου της Βουλής είναι θέμα του πρωθυπουργού».
Όσον αφορά τη συμφωνία, εξήγησε ότι πρόκειται για έναν συμβιβασμό, καθιστώντας σαφές ότι η αρνητική ψήφος θα οδηγήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες.
«Είναι προς τιμήν των βουλευτών των ΑΝΕΛ, ότι στήριξαν την προσπάθεια της κυβέρνησης, διότι σκεφτείτε τι θα είχε συμβεί εάν στις δύο προηγούμενες ψηφοφορίες είχαμε διαρροές» κατέληξε η κ. Χρυσοβελώνη μιλώντας στον Real FM.
























































