ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ν.Δ.: Η αλαζονεία του παραιτημένου πρωθυπουργού δεν έχει όρια

Ν.Δ.: Η αλαζονεία του παραιτημένου πρωθυπουργού δεν έχει όρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για αλαζονεία κάνει λόγο η ΝΔ σχολιάζοντας τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου σχετικά με τη συνάντηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με την Πρόεδρο της Βουλής.

«Η αλαζονεία του παραιτημένου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα δεν έχει όρια» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ. Στη ΝΔ μάλιστα επισημαίνουν πως «την ώρα που (ο Πρωθυπουργός) παραιτήθηκε και δραπετεύει για εσωκομματικούς λόγους, αλλά και πριν οι πολίτες πληρώσουν το βαρύ λογαριασμό του τρίτου Μνημονίου που έφερε η κυβέρνησή του, προσπαθεί να κατηγορήσει άλλους για όσα κάνει και όσα χαρακτηρίζουν τον ίδιο».

Η ΝΔ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει «μαθήματα δημοκρατίας» σε όσους τον περιβάλλουν, καθώς, όπως λένε, «η Νέα Δημοκρατία έχει μακρά και αδιαμφισβήτητη παράδοση στο σεβασμό των θεσμών, αντίθετα με τους ίδιους».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% – Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3

Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα – Τον έβαλε στη θέση του!

Τσίπρας: «Ή εμείς ή κανείς» – Μόνο η ΕΛΑΣ μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη (βίντεο)

Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ – Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία

Δημοσκόπηση ALCO: Δημοφιλέστερος υπουργός ο Νίκος Δένδιας – Ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...