ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν πρόκειται να λάβει μέρος στις «θλιβερές» όπως τις χαρακτήρισε ο ίδιος, εκλογές που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
Ο κ. Βαρουφάκης μιλώντας σε αυστραλιανό μέσω πριν λίγες ημέρες τόνισε πως θέλει να επικεντρωθεί στη δημιουργία ενός νέου ευρωπαϊκού δικτύου για να «αποκατασταθεί η δημοκρατία σε όλη την Ευρώπη»,το οποίο θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κόμμα.
«Δεν πρόκειται να λάβω μέρος σε αυτές τις θλιβερές εκλογές», ήταν η δήλωσή του στο πρακτορείο Reuters απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
«Αντί να έχουμε κόμματα που διαγωνίζονται σε εθνικά επίπεδο, θα είναι ένα ευρωπαϊκό δίκτυο που θα είναι ενεργό σε εθνικό επίπεδο», είπε.
«Δεν είναι κάτι που θα γίνει άμεσα. Είναι κάτι που ψήνεται αργά… κάτι που αποκτά σταδιακά ρίζες σε όλη την Ευρώπη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός
























































