ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Λίστα Λαγκάρντ, Πάνος Καμμένος,


















































Βάφτηκε με τα παλαιστινιακά χρώματα πολιτική αφίσα του Γκαντί Αϊζενκότ στην Κύπρο
Πυρκαγιά: Πατέρας Έλληνα πιλότου που σκοτώθηκε: «Θα σας πάω γ@μιώντας μέχρι να κλείσω τα μάτια μου»
Εποχικοί Πυροσβέστες: Την ώρα που έδιναν μάχη με τις φλόγες τούς έκλεβαν και τούς έσπαγαν τα αυτοκίνητα
Στο Λαύριο μητέρα εξανάγκαζε την κάτω των 12 ετών κόρη σε πορνογραφικές βιντεοκλήσεις με 56χρονο
Ν. Δένδιας για την απώλεια του Λάκη Χαλκιά: «Υπήρξε εμβληματική προσωπικότητα της ελληνικής μουσικής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Οι εξελίξεις σε σχέση με την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τη λίστα Λαγκάρντ θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα σοβαρές και για τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου» τονίζει ο Πάνος Καμμένος αναφορικά με τις δηλώσεις «βόμβα» του Ερβέ Φαλτσιανί, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις στους τέσσερις αρμόδιους εισαγγελείς.
«Όπως είπε ο Φαλτσιανί είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα ζητά τη συνδρομή του. Αυτό σημαίνει ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις ήθελαν να καλύψουν τη λίστα Λαγκάρντ, όπως ήθελαν να καλύψουν τα παλαιότερα σκάνδαλα της Siemens, τα σκάνδαλα των λιστών του Λουξεμβούργου» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την περιοδεία του σήμερα στην Ηλεία.
«Είναι φυσικό αυτό, όταν κάποια κόμματα επιμένουν να έχουν στις τάξεις τους ανθρώπους για τους οποίους η Δικαιοσύνη ζητά την ποινική τους δίωξη – όπως η Νέα Δημοκρατία τον κ. Μαρκογιαννάκη στα Χανιά – και από την άλλη πλευρά υπάρχουν κόμματα που μόνο για λόγους ηθικής τάξεως, αδικώντας ανθρώπους, τους βγάζουν από τα ψηφοδέλτιά τους, τότε ο ελληνικός λαός ξέρει πώς θα προχωρήσει την 21η Σεπτεμβρίου σε μία καινούργια ημέρα χωρίς πολιτικούς τους οποίους τους κρατούν, όπως λέει ο ελληνικός λαός, φωτογραφία με “τη γίδα στην πλάτη”» κατέληξε ο Πάνος Καμμένος.
























































