ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
Ινδονησιακά στρατεύματα αναμένεται να αναπτυχθούν στη νότια Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο David Stojcevski φυλακίστηκε για 30 μέρες, διότι δεν είχε πληρώσει κλήση για τροχαία παράβαση, όμως άφησε την τελευταία του πνοή στο κελί, με τις κάμερες ασφαλείας να καταγράφουν καρέ – καρέ τον θάνατό του.
Ο 32χρονος βρέθηκε στο κελί του Ρόζβιλ του Μίσιγκαν και πλέον δεν μπορούσε να λαμβάνει την θεραπεία αποτοξίνωσής του από τα ναρκωτικά.
Μέσα σε 16 ημέρες έχασε 22 κιλά και είχε πλέον παραισθήσεις.
Κάπου έκει γράφτηκε και το τέλος. Η οικογένειά του κατέθεσε μήνυση στη φυλακή, με την κατηγορία πως του χορηγούσαν τα απαραίτητα για την θεραπεία του.
Η ιστορία διαδραματίστηκε τον περασμένο Μάρτιο, ήρθε στα φόρα των μέσων, αυτή την εβδομάδα, όταν και ο τηλεοπτικός σταθμός WDIV δημοσίευσε βίντεο με τις τελευταίες του στιγμές.























































