ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αυξήθηκε κατά 145% κατά το πρώτο οκτάμηνο του 2015, ο αριθμός των συλλήψεων ατόμων που προσπάθησαν να μπουν παράνομα στην χώρα από τον Έβρο.
Συνολικά, σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας, στην περιοχή ευθύνης της αστυνομικής διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης συνελήφθησαν τόσο από την αστυνομία, όσο και από το λιμενικό, 1.766 άτομα, όταν το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2014 ο αριθμός αυτός έφτανε μόλις στα 720 άτομα (αύξηση 145,28%).
Στην αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας, φέτος, μέχρι και τον Αύγουστο έχουν συλληφθεί 1.243 άτομα, όταν το 2014 συνελήφθησαν 642 (αύξηση 93,61%). Σε επίπεδο περιφέρειας ΑΜΘ, το α’ οκτάμηνο του 2014 είχαν συλληφθεί 1.833 άτομα, ενώ το αντίστοιχο διάστημα φέτος 3.550 (αύξηση 93,67%).
Από την άλλη, σημαντική μείωση παρουσιάζει ο αριθμός των συλληφθέντων διακινητών. Από 120 άτομα που είχαν συλληφθεί στον Έβρο το α’ οκτάμηνο του 2014, φέτος συνελήφθησαν μόνο 92.























































