ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο στρατός της Συρίας επιτίθεται στον FSA στη Χομς (βίντεο)

Ο στρατός της Συρίας επιτίθεται στον FSA στη Χομς (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγάλη επίθεση εξαπέλυσε στις 05.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (τοπική ώρα) ο στρατός της Συρίας στα βόρεια της επαρχίας Χομς ενάντια στους τζιχαντιστές, σύμφωνα με συριακή στρατιωτική πηγή.

“Στις 5.30 ο στρατός μας ξεκίνησε ευρείας κλίμακας στρατιωτική επιχείριση στα βόρεια της επαρχίας Χομς. Το χωριό Χαλντιγιέ και ακόμα ένα γειτονικό χωριό απελευθερώθηκαν. Η κατάσταση αυτή τη στιγμή στην πρώτη γραμμή του μετώπου είναι εξαιρετική”, δήλωσε η ίδια συριακή στρατιωτική πηγή στο πρακτορείο RIA Novosti.

Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις έχουν την αεροπορική υποστήριξη της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας και σε αυτή την επίθεση.

Δείτε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube από την πλευρά των “μετριοπαθών” τζιχαντιστών του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) που δέχονται την επίθεση στη Χομς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»

DW: Η Γερμανία αναζητά ενεργειακές συμφωνίες με την Τουρκία

Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι

Πούτιν: Έτοιμη για ειρηνευτικές συνομιλίες η Ρωσία, αλλά υπό τους όρους της – «Η Δύση προετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον μας»

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr