ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Hürriyet: Τα τουρκικά S-400 πάνε σε τρίτη χώρα, η πώληση ξεκαθαρίζει σήμερα
Διεθνής σάλος για τη σύζυγο του Δημάρχου της Νέας Υόρκης: Κατηγορείται για «παραποίηση της χριστιανικής ιστορίας» σε πολυτελές σεμινάριο στην
Ένοχοι οι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας
Το Ισραήλ ενημέρωσε τις ΗΠΑ ότι το Ιράν σχεδιάζει τη δολοφονία του Ντόναλντ Τραμπ
Τρεις συλλήψεις για τις εμπρηστικές-τρομοκρατικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Τουρκία, που δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, κατηγορεί την Άγκυρα για «πισωγυρίσματα» όσον αφορά το κράτος δικαίου, την ελευθερία της έκφρασης και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Στο προσχέδιο της ετήσιας έκθεσης προόδου για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, το οποίο είδε το πρακτορείο Reuters, γίνεται επίσης λόγος για σοβαρή επιδείνωση της κατάστασης όσον αφορά την ασφάλεια και για εντεινόμενη πολιτικοποίηση της κρατικής διοίκησης.
Οι Βρυξέλλες, που προσπαθούν να εξασφαλίσουν τη βοήθεια του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να σταματήσουν τις προσφυγικές ροές από τη Συρία και άλλες χώρες προς την Ευρώπη, επιμένουν ότι δεν καθυστέρησαν τη δημοσιοποίηση της έκθεσης για πολιτικούς λόγους.
Επαφίεται, όπως λένε αξιωματούχοι, στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ να αποφασίσει πότε θα εγκριθούν και θα δοθούν στη δημοσιότητα οι εκθέσεις για τις υποψήφιες προς ένταξη χώρες.























































