ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Και για τη Μέρκελ έγινε περήφανος ο Βαρουφάκης για να πλήξει τον Τσίπρα

Και για τη Μέρκελ έγινε περήφανος ο Βαρουφάκης για να πλήξει τον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περήφανος δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης για την στάση της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ στο προσφυγικό.

Σε συνέντευξη που έδωσε στη γερμανική «Deutsche Welle», ο Γιάνης Βαρουφάκης τόνισε πως “Η στάση της Μέρκελ απέναντι στους πρόσφυγες μπορεί να είναι προάγγελος καλών πραγμάτων στην Ευρώπη”.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα πετύχει και το ξέρει. Παραιτήθηκα γιατί δεν ήμουν προετοιμασμένος να υπογράψω ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που ήταν αδύνατο να εφαρμοστεί».

Πρόσθεσε δε ότι: «Ο Τσίπρας το είπε ξεκάθαρα ότι αναγκάστηκε να το αποδεχτεί, αν και δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να εφαρμοστεί. Και τώρα βρισκόμαστε στην ανόητη θέση που όλες οι δυνάμεις στην Ευρώπη – συμπεριλαμβανομένων του ΔΝΤ, της ΕΚΤ, των Γερμανών και της ελληνικής κυβέρνησης – παριστάνουν ότι θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα το οποίο όλοι ξέρουν ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Αρνήθηκα να συμμετέχω σε αυτές τις γελοιότητες κι έτσι παραιτήθηκα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο βολικός «μπαμπούλας»

Politico: Η Ελλάδα «σαμποτάρει» τα σχέδιά της για το brain drain – Πώς κατέρρευσε το πρόγραμμα των 80 εκατ. ευρώ

Αλέξης Τσίπρας: Έτσι θα κυβερνήσω! 20 άξονες κοινωνικής δικαιοσύνης – Για τον λαό και την πατρίδα με πολιτική αρετή και ορθό λόγο

Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»

Αλέξης Τσίπρας: «Το ζήτημα της ακρίβειας δεν αντιμετωπίζεται με επιδόματα» – «Δεν λύνεις κανένα πρόβλημα αν δεν καταπολεμήσεις την αιτία του προβλήματος»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...