ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έξαλλους έκανε τους βουλευτές ο Μάκης Μπαλαούρας, με μία φράση του. Σχολιάζοντας το γεγονός ότι κάποιοι βουλευτές ήταν «ανήσυχοι», στη συζήτηση της επιτροπής για το νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα, ο Μάκης Μπαλαούρας τους είπε «Βγάλτε τώρα το μακιγιάζ, δεν μας δείχνει πια η τηλεόραση», καθώς εκείνη την ώρα είχε διακοπεί η μετάδοση της συνεδρίασης από το κανάλι της Βουλής.
Αμέσως, οι βουλευτές άρχισαν να φωνάζουν έξαλλοι με τον πρόεδρο της επιτροπής. «Δεν ντρέπεσαι!», «Τι εννοείς, ότι παίζουμε θέατρο;», «Μας λες ότι φοράμε μακιγιάζ;», ήταν μερικές από τις φράσεις που ξεστόμισαν ουρλιάζοντας, ενώ ο κ. Μπαλαούρας, βλέποντας τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε, ανακάλεσε.
Λίγα λεπτά αργότερα πάντως, ο Πάνος Σκουρλέτης έριξε ένα… καρφί στον Κώστα Σκρέκα, καθώς ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν από εκείνους που αντέδρασαν έντονα. «Καταλαβαίνω τα νεύρα σας. Μάλλον δεν πάει καλά ο υποψήφιος που υποστηρίζετε στις εσωκομματικές εκλογές», του είπε ο υπουργός.
























































