Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απάντησε ο Καμμένος στις “ανιστόρητες” δηλώσεις Φίλη (βίντεο)

Τι απάντησε ο Καμμένος στις “ανιστόρητες” δηλώσεις Φίλη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην «ανιστόρητη» δήλωση του υπουργού Παιδείας Ν. Φίλη απάντησε από την Κέλλη, όπου βρέθηκε  το πρωί της Πέμπτης για τον εορτασμό της 103ης επετείου των ελευθερίων της τοπικής κοινότητας, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τη Γενοκτονία των Ποντίων «πολιτική πράξη», ενώ δεν έμεινε μόνο σε αυτό τον χαρακτηρισμό δηλαδή του υπουργού Παιδείας ως ανιστόρητου, αλλά προχωράει και ένα βήμα περισσότερο με “αντίποινα” στον κ. Φίλη.
προανήγγειλε εκδηλώσεις σε όλα τα στρατόπεδα της χώρας για να τιμηθεί η μνήμη των νεκρών της Γενοκτονίας.

«Η Μακεδονία είναι ελληνική και είναι μία. Και το λέω αυτό γιατί ακούγονται διάφορες μοντέρνες φωνές, οι οποίες στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, αρχίζουν και ξεχνούν ή παραλλάσσουν την ιστορία, όπως αυτό το ανιστόρητο που ακούσαμε προχθές για το θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Pontians: ‘Nikos Kapetanidis’ Action Association honors journalist Uzay Bulut

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Αναλυτές και έκθεση του European Centre for Law and Justice προτρέπουν τον Πάπα Λέοντα XIV να μη συμβιβαστεί με την δίωξη των χριστιανών από την Τουρκία

Εκδήλωση στην ΕΣΗΕΑ: «Η ρητορική της άρνησης της Γενοκτονίας και οι διώξεις δημοσιογράφων από την Τουρκία»

Η Τουρκία απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα σε Έλληνα δημοσιογράφο της ΕΡΤ3

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...