Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν σε Κάμερον: Μας εκδικείσαι για τη Συρία με τις εικασίες για το Σινά

Πούτιν σε Κάμερον: Μας εκδικείσαι για τη Συρία με τις εικασίες για το Σινά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οξύνθηκαν τα πνεύματα κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον με αντικείμενο την πορεία των ερευνών για τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους στη Χερσόνησο του Σινά.

Ο Πούτιν ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τον Κάμερον ότι κατέληξε σε αυθαίρετα συμπεράσματα για τα αίτια της συντριβής του ρωσικού αεροπλάνου στο Σινά λόγω της εμπλοκής της Μόσχα στη Συρία.

«Οι ηγέτες αντήλλαξαν απόψεις σχετικά με την κατάσταση που διαμορφώνεται μετά τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους στην Χερσόνησο του Σινά. Ο Πούτιν τόνισε ότι είναι ζωτικής σημασίας να βασίζεται κανείς μονάχα στις πληροφορίες που προκύπτουν από την επίσημη έρευνα ενώ σχολιάζει τα πιθανά αίτια του δυστυχήματος», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ρωσικής προεδρίας.

«Οι δύο πλευρές συζήτησαν επιπλέον θέματα σχετικά με τις κοινές προσπάθειες για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr