ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλάνο, Αεροπορικό Δυστύχημα, Αεροσκάφος, Αίγυπτος, Βλάντιμιρ Πούτιν, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ντέιβιντ Κάμερον, Ρωσία, Συρία, Χερσόνησος του Σινά,


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οξύνθηκαν τα πνεύματα κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον με αντικείμενο την πορεία των ερευνών για τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους στη Χερσόνησο του Σινά.
Ο Πούτιν ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τον Κάμερον ότι κατέληξε σε αυθαίρετα συμπεράσματα για τα αίτια της συντριβής του ρωσικού αεροπλάνου στο Σινά λόγω της εμπλοκής της Μόσχα στη Συρία.
«Οι ηγέτες αντήλλαξαν απόψεις σχετικά με την κατάσταση που διαμορφώνεται μετά τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους στην Χερσόνησο του Σινά. Ο Πούτιν τόνισε ότι είναι ζωτικής σημασίας να βασίζεται κανείς μονάχα στις πληροφορίες που προκύπτουν από την επίσημη έρευνα ενώ σχολιάζει τα πιθανά αίτια του δυστυχήματος», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ρωσικής προεδρίας.
«Οι δύο πλευρές συζήτησαν επιπλέον θέματα σχετικά με τις κοινές προσπάθειες για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας» προστίθεται στην ανακοίνωση.























































