ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γαλλία, Ισλαμιστές, Μέγαρο Μαξίμου, Παρίσι, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιείται με απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι και την εκατόμβη των νεκρών.
Ο πρωθυπουργός, σε μήνυμά του προς τον Φρανσουά Ολάντ, εξέφρασε τα βαθιά συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και την στήριξή του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στον γαλλικό λαό.
«Βαθιά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Εκφράζω τη στήριξη μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στον γαλλικό λαό» είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον κ. Ολάντ.
Σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο θα έχει ο Πρωθυπουργός καθώς στις 14:00 ξεκινά η κρίσιμη διαπραγμάτευση με το κουαρτέτο με στόχο τη σύγκλιση του EuroWorking Group την Κυριακή.
























































