ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βομβιστική Επίθεση, Γαλλία, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Παρίσι, Τζιχαντιστές, Φρανσουά Ολάντ,


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 - Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στόχος των τρομοκρατών που σκόρπισαν τον θάνατο στο Παρίσι ήταν να αιματοκυλίσουν το Σταντ ντε Φρανς, όπου 80.000 πολίτες παρακολουθούσαν τον αγώνα Γαλλίας-Γερμανίας, παρόντος του Φρανσουά Ολάντ.
Σύμφωνα με γάλλο αστυνομικό, που μίλησε στην Wall Street Journal, ένας από τους «καμικάζι αυτοκτονίας» είχε εισιτήριο για τον αγώνα και επιχείρησε να μπει στο γήπεδο, 15 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα.
Ωστόσο, η παρατηρητικότητα αστυνομικών, που θεώρησαν ύποπτο τον άνδρα με το γιλέκο, χάλασαν τα σχέδια των τρομοκρατών.
Οταν οι αστυνομικοί πλησίασαν για να τον ελέγξουν, εκείνος ενεργοποίησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος.
Οπως πιστεύει η γαλλική αστυνομία, στόχος των τζιχαντιστών ήταν να πυροδοτήσουν τα εκρηκτικά εντός του σταδίου, προκαλώντας μεγάλο αριθμό νεκρών.
Σύμφωνα με το αστυνομικό που μίλησε στην WSJ τρία λεπτά μετά το πρώτο περιστατικό, ένας άλλος άντρας ανατινάχτηκε έξω από το στάδιο και ακολούθησε ο τρίτος έξω από ένα κοντινό McDonald’s. Και από τα τρία περιστατικά σκοτώθηκε ένας πολίτης.
Αρχικά και ο ίδιος ο αστυνομικός, όπως και οι θεατές, πέρασαν την πρώτη έκρηξη για… πυροτέχνημα. «Λίγα δευτερόλεπτα μετά άρχισα να ακούω στην ενδοεπικοινωνία μας ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει και πως φυγαδεύουν από το στάδιο τον πρόεδρο Ολάντ.
Μόλις είδα τον Ολάντ να φυγαδεύεται κατάλαβα ότι δεν ήταν πυροτέχνημα» διηγείται ο αστυνομικός.























































