ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Πάνος Καμμένος, Πρόσφυγες, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή
Αθήνα: Έντονη και δυσάρεστη οσμή αερίου - Ψάχνουν να βρουν τι είναι κι από που ήρθε
Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Διαρροή πολεμικού δόγματος του Ιράν: Αποκαλύπτονται μυστικά σχέδια για πλήγματα στις ενεργειακές υποδομές του Κόλπου
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Εδώ έχουμε ένα φαινόμενο, το οποίο δεν έχει προηγούμενο» είπε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, εκτιμώντας ως λύση «την ανταλλαγή πληροφοριών, μέσω των υπηρεσιών όπως το ΝΑΤΟ» και «όχι τον ιερό πόλεμο».
Ερωτηθείς αν υπάρχει πιθανότητα η Ελλάδα να συμμετάσχει σε χερσαίες επιχειρήσεις, απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, τονίζοντας ότι «είναι πολυτιμότερος ο ρόλος της Ελλάδας ως εγγυητή της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή, παρά ως μέρος του πολέμου».
Ερωτηθείς για τη φύλαξη των συνόρων είπε ότι σε αυτήν «δεν εμπλέκονται οι δυνάμεις άμυνας. Δεν μπορεί μια στρατιωτική υπηρεσία να αναλάβει αλλά, οι ένοπλες δυνάμεις μόνο συνδράμουν».
Επιτιθέμενος στην ευρωπαϊκή πολιτική σημείωσε ότι όλη η παρούσα κατάσταση με το προσφυγικό δε θα ήταν ίδια αν εδώ και τέσσερα χρόνια «η Ευρώπη επέβαλε στην Τουρκία να τηρεί τη συμφωνία που έχει υπογράψει για την επαναπροώθηση προσφύγων».
Απέρριψε κοινές περιπολίες με την Τουρκία λέγοντας ότι «η Τουρκία το επιχειρεί, αλλά αυτό δεν γίνεται».
























































