ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλάνο, Αεροσκάφος, Αχμέτ Νταβούτογλου, Γκρίζοι Λύκοι, Ισλαμιστές, Ρωσία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Τουρκμένοι,


















































Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% - Ανεβαίνει ο Τσίπρας
ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα
Ο χρόνος ως φονικό όπλο κατά του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα, ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε την Κυριακή ότι η σορός του Ρώσου πιλότου του SU-24, που καταρρίφθηκε την Τρίτη από τουρκικά μαχητικά, μεταφέρθηκε στην Τουρκία και θα παραδοθεί στη Ρωσία.
Ο Ρώσος πιλότος ενώ έπεφτε με το αλεξίπτωτό του δέχθηκε πυρά από Τούρκους και Τουρκμένους τζιχαντιστές από το έδαφος, από τα οποία και σκοτώθηκε.
Μάλιστα οι Τούρκοι τζιχαντιστές έκαναν και δηλώσεις στις κάμερες για να παινευτούν το κατόρθωμά τους.
Το γεγονός ότι η σορός του νεκρού Ρώσου πιλότου μεταφέρθηκε από τη βόρεια Συρία στην Τουρκία είναι ακόμα μια απόδειξη για τις σχέσεις της Τουρκίας με τις τζιχαντιστικές συμμορίες.























































