ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Reuters, Αλέξης Τσίπρας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Κριστίν Λαγκάρντ,


















































Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
Η Σαουδική Αραβία εξαπολύει την μεγαλύτερη επίθεσή της στην Υεμένη εδώ και χρόνια
Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας
Πνευμονική Πανώλη: Τι είναι και πόσο θανατηφόρα - Πώς αντιμετωπίζεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να αμφισβητεί την εμπλοκή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα διάσωσης», δήλωσε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σύμφωνα με το Reuters, συμβουλεύοντας εμέσως τον πρωθυπουργό να μην προτρέχει για το ρόλο του Ταμείου. Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ερωτηθείς σχετικά, ο έλληνας πρωθυπουργός είχε σημειώσει πως «η θέση του ΔΝΤ δεν είναι εποικοδομητική».
«Ο συμβιβασμός γίνεται στη μέση του δρόμου. Το Ταμείο πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει τον συμβιβασμό, εάν θα μείνει στο πρόγραμμα. Αν δεν το θέλει, πρέπει να το πει δημόσια» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.
























































