ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος ξεσπά: «Ακραία η αμερικανική πρόταση»
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σίγουρα λοιπόν η απόφαση που πήρε ο Λάκης Λαζόπουλος θα κάνει αρκετούς να ευχαριστηθούν, αλλά τους περισσότερους να δυσαρεστηθούν…!
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά για το newsit.gr ο Λάκης αποφάσισε να σταματήσει το «Τσαντίρι» του και να ασχοληθεί με κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις του που τις έχει «παγώσει» και έχουν να κάνουν με το εξωτερικό.
Το « Αλ τσαντίρι νιουζ» θα παραμείνει στον αέρα του ALPHA έως το τέλος του 2016, καθώς οι συναντήσεις και επαφές που πρέπει να γίνουν προγραμματίστηκαν για το 2017. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες ο Λάκης έχει ενημερώσει τα στελέχη του ALPHA για τη λήξη της συνεργασίας τους, κάτι που τους λύπησε πολύ αφού θα χάσουν ένα από τα δυνατά «όπλα» τους στη μάχη της τηλεθέασης, αλλά οι σχέσεις τους εξακολουθούν και είναι άριστες, πράγμα που δεν αποκλείει στις παραγωγές του εξωτερικού να είναι μαζί και το κανάλι της Κάντζας.
Σίγουρα λοιπόν η απόφαση που πήρε να «κόψει» την εκπομπή του παρά την τεράστια επιτυχία της στους πίνακες τηλεθέασης θα ευχαριστήσει «θύματα» και αντιπάλους, αλλά θα δυσαρεστήσει όλους όσοι «στριμώχνονταν» στη συχνότητα του ALPHA για να παρακολουθήσουν τη σατιρική εκπομπή του…! Τουλάχιστον θα «αποζημιωθούν» με όλα αυτά που ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζει για το εξωτερικό και απ’ ότι μαθαίνω είναι πολλά και ενδιαφέροντα…!























































