ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Κατρούγκαλος, Ελληνική Κυβέρνηση, Επικουρικές Συντάξεις, Εφάπαξ, Συντάξεις,


















































Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) θωρακίζουν με αντι-drone «κλουβιά» τις δεξαμενές καυσίμων
Ρομά, κοινωνική συνοχή και ασφάλεια: Σχετικά με τα γεγονότα στον Δήμο Πηνειού
Ψηφιακό «έμφραγμα» στο τηλέφωνο του Νετανιάχου: «Κράσαρε» το WhatsApp μόλις δημοσιοποίησε τον αριθμό του
Το Ιράν ανακοίνωσε τη ανακάλυψη μεγάλου κοιτάσματος φυσικού αερίου στη νότια επαρχία Φαρς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το τελικό σχέδιο για την αναμόρφωση στο ασφαλιστικό πήρε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας στο Μαξίμου από τον Γιώργο Κατρούγκαλο.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες στο σχέδιο δεν προβλέπεται καμία μείωση στις κύριες συντάξεις, και μείωση στις επικουρικές μόνο από 170 ευρώ και κάτω.
Όσον αφορά τη μη μείωση των κυρίων συντάξεων η κυβέρνηση περιλαμβάνει αύξηση κατά 1% των εργοδοτικών εισφορών και 0,5% των εισφορών των εργαζομένων ως αντιστάθμισμα για να μη μειωθούν οι κύριες συντάξεις. Εξετάζεται επίσης το θέμα της αύξησης εσόδων αλλά και οι περικοπές σε εφάπαξ και μερίσματα.
«Παραμένουν οι κόκκινες γραμμές για μη μείωση των συντάξεων. Στόχος είναι ένα βιώσιμο ασφαλιστικό νομοσχέδιο» σχολίαζαν κυβερνητικοί κύκλοι.
























































