ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο πανέξυπνος... διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο - Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ
Το Ισραήλ καταγγέλλει την Τουρκία ότι κατέχει παράνομα το 36% της Κύπρου, το 5% της Συρίας και 2.000 τ.χλμ. στο
OPUS NOVUM: Η κατάρρευση της «ρωσικής πίστης», η «πολιτική θρησκεία», ο «νέος αθεϊσμός», η «μετακοσμική θρησκευτικότητα» και ο Θεός πέρα
Πρωταθλητής Ευρώπης για 4η φορά ο Μίλτος Τεντόγλου
Ιράν: Κλειστά τα Στενά του Ορμούζ όσο οι ΗΠΑ δεν αποδέχονται τους όρους μας – Νέες απειλές Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η εφορία και συγκεκριμένα το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου, μετά από σχετικό έλεγχο, κάνει απαιτητό το ιλιγγιώδες ποσό των 58 εκατομμυρίων ευρώ από μεγάλο καναλάρχη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida ο εν λόγω καναλάρχης είχε και κατά την περασμένη χρονιά εμπλοκή με χρέη.
Τους ελέγχους κατά προτεραιότητα σε πολιτικούς και επιχειρήσεις Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, οι οποίες ελέγχονται ως ύποπτες για τη φυγάδευση κεφαλαίων στο εξωτερικό ανακοίνωσε από τη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, στις αρχές Νοεμβρίου 2015.
«Προτάξαμε εκείνους για τους οποίους έχουν εκδοθεί εντολές ελέγχου και ειδικά, πολιτικά πρόσωπα και επιχειρήσεις ΜΜΕ, οι οποίοι θα ελεγχθούν κατά προτεραιότητα. Είναι πολλές οι περιπτώσεις στις οποίες ενώ υπάρχουν εντολές ελέγχου, οι έλεγχοι αυτοί είτε δεν έχουν ξεκινήσει, είτε καρκινοβατούν» είπε χαρακτηριστικά.























































