ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν είναι πλάκα, ο Βενιζέλος εκνευρίστηκε με την ΠΝΠ του Τσίπρα

Δεν είναι πλάκα, ο Βενιζέλος εκνευρίστηκε με την ΠΝΠ του Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Όταν ο τότε κυβερνητικός εταίρος και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά, Ευάγγελος Βενιζέλος, περνούσε τα χίλια μύρια από τη Βουλή με αλλεπάλληλες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου ήταν προφανώς διαφορετικά.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η ενόχληση που εκφράστηκε στη… δεξαμενή σκέψης του κ. Βενιζέλου e-kyklos για την ΠΝΠ της κυβέρνησης που πέρασε παραμονή Πρωτοχρονιάς, με τον Σχολιασμό της Επικαιρότητας, να έχει τίτλο «Με μία ΠΝΠ αποχαιρετάει η κυβέρνηση το 2015».

Στην ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Ευάγγελου Βενιζέλου περιγράφεται η πορεία και η απόσυρση – προς ώρας – του παράλληλου προγράμματος καθώς και η πρωτοβουλία της κυβέρνησης να περάσει με τροπολογίες πολλές εκ των ρυθμίσεων που περιείχε.

Την ίδια ώρα, όμως, σημειώνει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υπέγραφε μία ακόμα ΠΝΠ με τις υπογραφές Τσίπρα και σχεδόν όλων των υπουργών, με την οποία και «ρυθμίζονται επίσης ορισμένα από τα ζητήματα που περιλαμβάνει το αποσυρθέν, κατ’ απαίτηση των δανειστών, νομοσχέδιο», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το κείμενο κάνει λόγο για δολιότητα της κυβέρνησης, προχειρότητα και ανικανότητα αφού «στην ΠΝΠ υπάρχουν ρυθμίσεις που αν, έστω και με τροπολογία, προσπαθούσε να τις περάσει από τη Βουλή, θα προξενούσαν σάλο» και «γιατί ουδέποτε αυτή η κυβέρνηση διαμόρφωσε ολοκληρωμένο σχέδιο για οποιονδήποτε τομέα της κυβερνητικής πολιτικής».

Κάπως έτσι μεταφέροντας την αγανάκτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου για την ΠΝΠ (!!!) καταλήγει το κείμενο αναφέροντας πως η κυβέρνηση αποχαιρετά με μία ΠΝΠ το 2015, «μία χρονιά που αποθεώθηκε ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός, το ψέμα και ο πολιτικός κυνισμός».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: «Το ζήτημα της ακρίβειας δεν αντιμετωπίζεται με επιδόματα» – «Δεν λύνεις κανένα πρόβλημα αν δεν καταπολεμήσεις την αιτία του προβλήματος»

Αλέξης Τσίπρας: «Η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού, αλλά είναι η τέχνη της διεύρυνσης του εφικτού»

Ο Αλέξης Τσίπρας 2 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη με σχέδιο για την Κοινωνική Δικαιοσύνη – Για τον λαό και την πατρίδα

Αλέξης Τσίπρας: «Μια τραγωδία ανθρώπινη, περιβαλλοντική, εθνική, είναι σε εξέλιξη»

Αμεσοδημοκρατική και κυρίαρχη Τοπική Αυτοδιοίκηση – Ο Αλέξης Τσίπρας για το νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο: Από την κοινωνία για την κοινωνία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...