ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΠΑ: Σημαντική η παραμονή του ΔΝΤ στην Ελλάδα

ΗΠΑ: Σημαντική η παραμονή του ΔΝΤ στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ με τον Έλληνα ομόλογό του. Ο Τζακ Λιού στάθηκε στη σημασία της υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και της συνέχισης της συνεργασίας της με τους διεθνείς εταίρους.

Σημείωσε ότι είναι σημαντικό η διεθνής κοινότητα να υλοποιήσει τη δέσμευσή της για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, προκειμένου αυτό να καταστεί βιώσιμο, υπό την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να τηρεί τις δεσμεύσεις της και να υλοποιεί τις μεταρρυθμίσεις στις οποίες συμφώνησε.

Με ανακοίνωση του, το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, αναφέρει ότι η Ουάσιγκτον θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.

Το ελληνικό ΥΠΟΙΚ αναφέρει ότι ο κ. Λιου κατανόησε τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης, προκειμένου να βρεθεί μια κοινά ωφέλιμη λύση στα προβλήματα μέσα σε εύλογο χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν – Τι ζητά το Ιράν

Οι προτάσεις του Ιράν προς τις ΗΠΑ σύμφωνα με το Αλ Μαγιαντίν

Η Κίνα μπορεί να εγγυηθεί οποιαδήποτε ειρηνευτική συμφωνία, δηλώνει Ιρανός διπλωμάτης

Τραμπ: «Το Ιράν παίζει παιχνίδια με τις Ηνωμένες Πολιτείες»

Το Ιράν απάντησε στις αμερικανικές προτάσεις για τον τερματισμό του πολέμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...