ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκρή 36χρονη έγκυος αμέσως μετά τη γέννα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν σχεδιάζεται καμία νέα φορολόγηση, ούτε για τη ναυτιλία ούτε για τους αγρότες», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Τρύφων Αλεξιάδης.
Ειδικότερα, μιλώντας για τα φορολογικά θέματα, ο κ. Αλεξιάδης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει σαφή θέση και σχέδιο για το τι θα κάνει το επόμενο διάστημα και δεν υπάρχει plan b. Παράλληλα, επεσήμανε ότι επιθυμία του επιτελείου είναι να προχωρήσει γρήγορα η αξιολόγηση, έτσι ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσει ο διάλογος για το χρέος.
Ειδικά για το ζήτημα της φορολόγησης της ναυτιλίας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε ότι βασικό κριτήριο αποτελεί το αν επηρεάζεται ή όχι η ανταγωνιστικότητα της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «’Όποιοι έρχονται και λένε για αύξηση της φορολογίας της ναυτιλίας πρέπει να μας απαντήσουν-αύξηση της φορολογίας μέχρι ποιο σημείο -γιατί αν η φορολογία της ναυτιλίας στην Ελλάδα περάσει από ένα επίπεδο και πάνω που αντέχει η ανταγωνιστικότητά της, τότε εξυπηρετούνται άλλα συμφέροντα και δεν γίνεται με κίνητρο να αυξήσουμε τα δημόσια έσοδα γιατί θα χάσουμε και αυτά που έχουμε». Ταυτόχρονα, ο κ. Αλεξιάδης πρόσθεσε ότι «χώρες αυτές που κατηγορούν την Ελλάδα για ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς, έχουν σε ειδικές φορολογίες ευνοϊκότερες διατάξεις από ό,τι η Ελλάδα».























































