ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γιάννης Μουζάλας, Ελληνικός Στρατός, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πάνος Καμμένος, Πρόσφυγες,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έτοιμα θα είναι τόσο τα hotspots όσο και τα κέντρα μετεγκατάστασης σε όλη τη χώρα μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στην παρουσίαση των μέτρων του υπουργείου στην επιτάχυνση των έργων.
Η ετοιμότητα των κέντρων καταγραφής και μετεγκατάστασης απαιτείται ώστε η χώρα να είναι έτοιμη στις 18 Φεβρουαρίου και στην σύνοδο κορυφής.
Όπως τόνισε ο υπουργός, στόχος είναι οι μετανάστες να μένουν στα νησιά 24 ώρες και στα κέντρα μετεγκατάστασης 72 ώρες.
Παράλληλα, εξήγγειλε τη δημιουργία υγειονομικού τμήματος με στρατιωτικούς γιατρούς και τη δημιουργία ξεχωριστών τμημάτων για παιδιά με τη συνδρομή του Χαμόγελου του Παιδιού.
Επίσης ανέφερε ότι θα δημιουργηθεί Τμήμα Εφοδιασμού και Σίτισης αλλά και Υποδομών με παροχή 600 σκηνών χωρητικότητας 100 ατόμων. Οι σκηνές είναι φτιαγμένες για να αντέχουν στο ψύχος.
























































