ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, Λάρισα,


















































Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Τετάρτη το πρωί σε κεντρικό σημείο της Λάρισας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ύποπτο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις Έλληνες και το ακινητοποίησαν για να το ελέγξουν.
Κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών τρία τσουβάλια με απογυμνωμένα καλώδια χαλκού, συνολικού βάρους 170 κιλών, η προέλευση των οποίων ερευνάται.
Τα καλώδια χαλκού κατασχέθηκαν, καθώς επίσης και αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς τους.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών, ηλικίας 47, 44 και 34 ετών, για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.























































