ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Handelsblatt, Άνγκελα Μέρκελ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
Τεχεράνη: «Διακήρυξη αμερικανικής ήττας» η συμφωνία για τη Μέση Ανατολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εύσημα στην Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ για τη στάση της στην προσφυγική κρίση, απένειμε ο αρμόδιος για τη μετανάστευση κοινοτικός επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε συνέντευξή του στην Handelsblatt.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος εξαίρει τον ρόλο της Γερμανίας στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, τονίζοντας ότι ήταν σωστή η απόφαση να ανοίξει η χώρα τα σύνορά της το περασμένο καλοκαίρι για τους πρόσφυγες.
«Η απόφαση της Γερμανίδας καγκελαρίου ανταποκρίνεται στις ευρωπαϊκές θεμελιώδεις αξίες ανθρωπιάς και ανθρώπινης αξιοπρέπειας», τονίζει ο Επίτροπος της Κομισιόν, προσθέτοντας ότι η Γερμανία ανέλαβε περισσότερες ευθύνες από άλλους και επωμίστηκε ιδιαίτερα μεγάλα βάρη.
Παράλληλα ο Δ. Αβραμόπουλος επέκρινε τους ιδιαίτερα βραδείς ρυθμούς με τους οποίους προχωρά η κατανομή των 160.000 προσφύγων από Ιταλία και Ελλάδα στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, λέγοντας ότι οι Βρυξέλλες θα αρχίσουν να αποστέλλουν προειδοποιητικές επιστολές.
























































