ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προς τριμερή συνάντηση Τσίπρας, Μέρκελ και Νταβούτογλου

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τριμερής συνάντηση φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί για το προσφυγικό πριν από τη Σύνοδο Κορυφής, στην οποία θα συμμετέχει ο Αλέξης Τσίπρας, η Άνγκελα Μέρκελ και ο Αχμέτ Νταβούτογλου.

Η συνάντηση δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, πριν τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. για την προσφυγική κρίση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να έχει και μία κατ’ ιδίαν συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ και ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου θα έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητήσουν τα δεδομένα έτσι όπως διαμορφώνονται από την αύξηση των προσφυγικών ροών στη χώρα μας και με φόντο τη σκληρή στάση που κρατούν χώρες όπως αυτές των δυτικών Βαλκανίων και η Αυστρία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Υπ. Άμυνας του Ισραήλ διαμήνυσε στον μεγαλομανή φαντασιόπληκτο Ερντογάν: Μη δοκιμάσεις την αποφασιστικότητα του Ισραήλ

Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά ευρωπαϊκές κυρώσεις στην Τουρκία: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη καλείται επιτέλους να αντιδράσει δυναμικά»

Η τουρκική επιρροή στην Ουάσιγκτον

Peace is not deterrence: “You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war”

Η ειρήνη δεν είναι αποτροπή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...