Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Die Zeit: Πολύ δύσκολες οι διαπραγματεύσεις Αθήνας – δανειστών

Die Zeit: Πολύ δύσκολες οι διαπραγματεύσεις Αθήνας – δανειστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πολύ δύσκολες χαρακτηρίζει τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών η γερμανική εφημερίδα Die Zeit.

Σύμφωνα με τη Deutsche Welle, το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας – στην ηλεκτρονική της έκδοση – επισημαίνει ότι «οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές αποδεικνύονται πολύ δύσκολες και διήρκεσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας».

«Η κατάσταση είναι τόσο περίπλοκη με αποτέλεσμα να κληθεί τη νύχτα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας, για να πάρει μέρος στις διαπραγματεύσεις» τονίζει το δημοσίευμα, το οποίο υποστηρίζει πως «υπάρχουν μεγάλες διαφορές ακόμα μεταξύ Αθήνας και δανειστών για τα ακριβή μέτρα που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν 5,4 δισ. ευρώ».

«Πρόκειται για περικοπές στις συντάξεις, για αύξηση των φόρων και για έμμεσους φόρους καθώς και για τα λεγόμενα «κόκκινα δάνεια», τα οποία αγγίζουν τα 100 δισ. ευρώ» υπογραμμίζει το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συμφωνία Ουκρανίας-ΔΝΤ για πρόγραμμα 8,2 δισ. δολαρίων

«Ιθάκη» – Τσίπρας για «κουπόνια» Βαρουφάκη: «Δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω» – Για Λαφαζάνη: «Aντιλαμβανόταν έστω και στοιχειωδώς την πραγματικότητα;»

«Ιθάκη»: Ο Πούτιν προέτρεψε τον Τσίπρα «να τα βρει με τη Μέρκελ»

Bιβλίο Αλέξη Τσίπρα «Ιθάκη»: Όταν η Άνγκελα Μέρκελ έμεινε άφωνη

Αντώνης Σαμαράς: Σταθμίζω την κατάσταση για νέο κόμμα – Αποδόμησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...