ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Liberation, Ναρκωτικά,


















































Σοκαριστική προειδοποίηση Γκέιτς: Η AI είναι αρκετά ισχυρή για να οδηγήσει σε 1 δισ. θανάτους (βίντεο)
«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Υπόθεση Μαζωνάκη - Η Νίνα Κασιμάτη κατακεραύνωσε τους νεόπλουτους κοτζαμπάσηδες «πελάτες» των γιατρών του Κολωνακίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Droguez-vous avec modération” δηλαδή “Μαστουρώστε υπεύθυνα” διαβάζουμε σήμερα στο εξώφυλλο της γαλλικής Liberation, που προκαλεί για ακόμα μία φορά παίρνοντας θέση υπέρ της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών.
Στο κύριο άρθρο του, ο αναπληρωτής εκδότης της Libération υποστηρίζει ότι το κατασταλτικό κλίμα γύρω από τα ναρκωτικά αποτρέπουν κάθε συζήτηση γύρω από τη χρήση.
Ο François Sergent τονίζει ότι “καμία ναρκωτική ουσία δεν είναι ακίνδυνη, ωστόσο επιβάλετε οι νέοι να εκπαιδευτούν μαθαίνοντας να κάνουν χρήση ναρκωτικών υπεύθυνα”
Η εφημερίδα συντάσσεται με τη διεθνή μελέτη του Βρετανού ψυχιάτρου Adam Winstock, η οποία υποστηρίζει ότι η “ορθολογική χρήση” ναρκωτικών ουσιών κάνει καλό και το κίνητρό για την χρήση ναρκωτικών ουσιών δεν είναι η “εξάρτηση αλλά η διασκέδαση”.
A la une de @libe lundi : Droguez-vous avec modération
http://t.co/oOhJBDFxO4 pic.twitter.com/C8AqoIjkY8
— Libération (@libe) April 13, 2014























































