ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια, Ιορδανία, Λαθρομετανάστες, Λέσβος, Μετανάστες, Πρόσφυγες,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έπειτα από την Αντζελίνα Τζολί, την Σούζαν Σάραντον και τον Πάπα Φραγκίσκο και η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ετοιμάζεται να επισκεφθεί τους πρόσφυγες στη Λέσβο.
Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα lesvospost.com, θα επισκεφτεί το νησί τη Μεγάλη Εβδομάδα, προκειμένου να εξετάσει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί με τους χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες που έχουν εγκλωβιστεί εκεί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επικρατέστερη ημέρα άφιξης της βασίλισσας στη Λέσβο είναι η Μεγάλη Τρίτη.
Η Ράνια είναι η σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα Β΄ της Ιορδανίας.
Γεννήθηκε στο Κουβέιτ, από Παλαιστίνιους γονείς στις 31 Αυγούστου 1970 και θεωρείται μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου.
Στις δημόσιες εμφανίσεις της εστιάζει την ενέργειά της υπέρ των δικαιωμάτων της γυναίκας, ενώ σε τακτικές εμφανίσεις της στην τηλεόραση μιλάει για τις λανθασμένες αντιλήψεις που έχει ο κόσμος για το Ισλάμ.
























































