ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους
Συρία: Η τουρκική MİT μοιράζει όπλα στις φυλές της Ανατ. Συρίας για να επιτεθούν στους Κούρδους
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πυρά κατά της πανελίστριας του πρωινού του ΑΝΤ1, Μαρίας Ηλιάκη, «έριξε» η γνωστή τραγουδίστρια, Έλενα Γκρέκου, με αφορμή τις δηλώσεις της για τον Βαλάντη.
Πρόσφατα, η παρουσιάστρια σχολίασε συγκεκριμένες δηλώσεις του τραγουδιστή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «απαράδεκτη η συμπεριφορά του», αναφορικά με κάποιες δηλώσεις του.
Η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή, ωστόσο, φρόντισε να της απαντήσει διαδικτυακά, επιστρέφοντας τα πυρά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.
«Καημένη Ηλιάκη, ποια είσαι εσύ που σχολιάζεις στα πάνελ; Ποιόν αφορά η άποψή σου; O Βαλάντης, κοπελιά, δεν περίμενε εσένα… Έχει ήδη την καριέρα του και την αγάπη του κόσμου εδώ και πολλά χρόνια. Για ηρέμησε λιγάκι! Αρκετά ανεχτήκαμε ορισμένους!», έγραψε η τραγουδίστρια, «βάζοντας» κι άλλο λάδι στη φωτιά.























































