ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Δημοψήφισμα, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα,


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα αποκτά αντι-drone ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ - «Ανάγκη να υπερασπίσουμε αυτή τη χώρα, τον πολιτισμό μας, την κουλτούρα
Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι υπέρμαχοι της εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας από την Ε.Ε. πήραν προβάδισμα τις τελευταίες δύο εβδομάδες σύμφωνα με δημοσκόπηση του YouGov για την εφημερίδα The Times, φανερώνοντας ότι οι προσπάθειες του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να ενισχύσει το «εντός» δεν καρποφόρησαν.
Η διαδικτυακή έρευνα η οποία διεξήχθη την Δευτέρα και την Τρίτη έδειξε ότι η υποστήριξη στο «Εκτός» της Ε.Ε. έφτασε το 42%, τρεις ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερα σε σχέση με ανάλογη δημοσκόπηση στις 12-14 Απριλίου, ενώ το «Εντός» ήταν στο 41% των ερωτηθέντων.
Το 13% δηλώνει αναποφάσιστο.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, αυξημένη είναι και η υποστήριξη για το δεξιό, αντιευρωπαϊκό κόμμα UKIP (Κόμμα Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου), το οποίο έχει ταχθεί υπέρ του Brexit.
Το 23% των ερωτηθέντων είπε ότι εμπιστεύεται πιο πολύ τον ηγέτη του UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ, παρά τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος κινείται στο 20%.























































