ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Reuters, Αλέξης Τσίπρας, Γερούν Ντάισελμπλουμ, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Τζακ Λιου,


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πιο κοντά σε συμφωνία βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση με τους δανειστές, η οποία θα περιλαμβάνει το πακέτο μεταρρυθμίσεων καθώς και τα έκτακτα μέτρα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Reuters.
Η έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαϊου 2016, όπως ενημέρωσε τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Οι συζητήσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία για τα μέτρα των 5,4 δισ. ευρώ στο πλαίσιο του τρίτου προγράμματος οικονομικής προσαρμογής.
Ωστόσο χρειάζονται περαιτέρω διαπραγματεύσεις, όσον αφορά τα έκτακτα μέτρα 3,6 δισ. ευρώ για τα οποία πρέπει να δεσμευθεί η Αθήνα, ώστε να λάβει ως αντάλλαγμα τη συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους, σημειώνει το Reuters.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου, και τον πρόεδρο της Κομισιόν, Γιούνκερ, σχετικά με την πορεία ολοκλήρωσης της αξιολόγησης.
























































