Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ομπάμα δεν έπεισε τους Βρετανούς κατά του Brexit και η αγωνία κορυφώνεται

Ο Ομπάμα δεν έπεισε τους Βρετανούς κατά του Brexit και η αγωνία κορυφώνεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Brexit θα πλήξει τη Βρετανία, την Ε.Ε. και την παγκόσμια οικονομία, προειδοποίησε ο επικεφαλής του Οικονομικού Συμβουλίου του Λευκού Οίκου, Τζέισον Φούρμαν, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στη γερμανική εφημερίδα Handelsbaltt.

«Μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες στο εάν οι ζημιές από το Brexit θα είναι μικρές, μέτριες ή μεγάλες, αλλά είναι σίγουρο ότι η έξοδος από την Ε.Ε. δεν θα ωφελήσει τη Βρετανία» τόνισε ο Αμερικανός αξιωματούχους.

«Ζημιά θα προκληθεί οπωσδήποτε στη Βρετανία, αλλά και στην Ευρώπη και στην παγκόσμια οικονομία» πρόσθεσε, στο ίδιο ύφος.

Καταλήγοντας, έσπευσε να καταστήσει σαφές ότι «αυτή τη στιγμή, δεν χρειαζόμαστε ακόμη μία πηγή αβεβαιότητας».

Σημειώνεται ότι προσφάτως, ο Μπαράκ Ομπάμα περιόδευσε στη Βρετανία, καλώντας τους Βρετανούς να παραμείνουν εντός της Ε.Ε.

Ωστόσο, η έκκληση του Αμερικανού προέδρου δεν «έπιασε τόπο», καθώς οι δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να προμηνύουν ένα ντέρμπι μεταξύ του «ναι» και του «όχι».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση

H FIFA απένειμε βραβείο Ειρήνης στον Ντόναλντ Τραμπ

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr