ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, ΑΣΕΠ, ΚΕΕΛΠΝΟ, Παύλος Πολάκης, ΠΟΕΔΗΝ | Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, κατά του Παύλου Πολάκη και των συνεργατών του στο υπουργείο Υγείας, για την υπόθεση του διαγωνισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ, για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων σε κακουργηματικό βαθμό.
Παράλληλα ζήτησε τη δίωξη της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και για παράβαση καθήκοντος, καθώς, χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα και προς βλάβη των μελών του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ, προχώρησαν στην αντικατάστασή τους παρανόμως.
Παράλληλα, αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ που μετέβη επίσης στον Άρειο Πάγο, κατέθεσε στην αντεισαγγελέα κ. Ζαΐρη αναφορά «με συγκεκριμένα στοιχεία, για τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας, προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και προς τον Παύλο Πολάκη».
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους, «με τις αποφάσεις που λαμβάνουν στο υπουργειο, τις πολιτικές σκοπιμότητες που υπηρετούν και τις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζουν τίθενται σε κίνδυνο κατ’ εξακολούθηση ανθρώπινες ζωές».
Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία κάνουν λόγο για δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
























































