ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tραμπ: Δεν ξέρω γιατί η Βρετανία χρειάζεται την Ευρωπαϊκή Ένωση

Tραμπ: Δεν ξέρω γιατί η Βρετανία χρειάζεται την Ευρωπαϊκή Ένωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την Ε.Ε. τάχθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας παράλληλα, την αντιπάθειά του προς το πρόσωπο του Βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον.

«Η Ε.Ε. είναι πολύ γραφειοκρατική, δεν ξέρω γιατί η Βρετανία τη χρειάζεται» τόνισε ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό ITV.

Ο εκκεντρικός Αμερικανός αναφέρθηκε και στον Κάμερον, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για τις μεταξύ τους, κακές σχέσεις. «Είναι απίθανο να αναπτύξω μία καλή σχέση με τον Ντέβιντ Κάμερον, καθώς όπως φαίνεται, είναι και ο ίδιος απρόθυμος να λύσουμε τα προβλήματά μας» δήλωσε ενδεικτικά.

Σημειώνεται ότι προσφάτως, ο Κάμερον είχε χαρακτηρίσει «χαζό» τον Τραμπ, ασκώντας κριτική στην πρόταση για την απαγόρευση της εισόδου των Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»

Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια – Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί την πατρίδα»

Ιράν: Κλειστά τα Στενά του Ορμούζ όσο οι ΗΠΑ δεν αποδέχονται τους όρους μας – Νέες απειλές Τραμπ

Υπόθεση Marfin: Προφυλακίστηκε η 46χρονη – Αρνείται την εμπλοκή της στον εμπρησμό

Η στρατηγική των πανεπιστημίων του Κατάρ: Ο ιδεολογικός πόλεμος εξασθενεί την αμερικανική ισχύ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr