Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόθυμος να μιλήσει με τον Κιμ Γιονγκ Ουν δηλώνει ο Τραμπ

Πρόθυμος να μιλήσει με τον Κιμ Γιονγκ Ουν δηλώνει ο Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πρόθυμος να συνομιλήσει με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, δήλωσε ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ, σε μια προσπάθεια -όπως είπε- να σταματήσει την υλοποίηση του πυρηνικού προγράμματος της Πιονγκγιάνγκ.

Η δήλωση του Τραμπ συνιστά στην ουσία αλλαγή της στάσης που ακολουθεί παραδοσιακά η Ουάσιγκτον έναντι της απομονωμένης διεθνώς χώρας.

Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στο Reuters, ο Τραμπ υποστήριξε επίσης, την επαναδιαπραγμάτευση της Συνθήκης του Παρισιού για το Κλίμα, ενώ δήλωσε την αντίθεσή του στις ενέργειες του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην ανατολική Ουκρανία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λευκός Οίκος: Θα πλήξουμε ακόμη πιο σκληρά το Ιράν εάν δεν αποδεχτεί την ήττα του

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ ζήτησαν να αποχωρήσει η Ουκρανία από το Ντονμπάς για να λάβει εγγυήσεις ασφαλείας

Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»

Το Ιράν απέρριψε το σχέδιο των ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου – Έθεσε 5 δικούς του όρους

Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr